When i add title elements and LCID, the group disappears

Hi Team, When i add title elements and LCID, the group disappears after updating the Sitemap. I added a group, copied the subarea to the group and then added the title elements by rightclicking t...

Id #1150 | Release: None | Updated: Mar 7, 2016 at 10:07 AM by tanguy92 | Created: Mar 4, 2016 at 7:50 PM by Vprasanth

Issue with off domain IFD authentication

Getting "This implementation is not part of the windows platform FIPS validated crypographic algorithms" error when I try to "get orgs" to our on premise IFD system . I am off domain, and using w...

Id #1132 | Release: None | Updated: Sep 23, 2015 at 5:27 PM by mc625569 | Created: Sep 23, 2015 at 5:27 PM by mc625569

Import NN relationships does't work

I've tried to use the Version 1.2015.7.31 for Import of a n:n relation in CRM 2011. Load Metadata, choosing Entity, Mapping Attribute and selecting Import File works fine. If i hit the Import butto...

Id #1125 | Release: None | Updated: Aug 6, 2015 at 10:36 AM by MartinTha | Created: Aug 6, 2015 at 10:36 AM by MartinTha

build errors with the latest version

Errors building. Please test this with a standard VS configuration, otherwise we have to waste a lot of time trying to fix references and build errors :( Appreciate the effort but I had to give up...

Id #1122 | Release: None | Updated: Jul 29, 2015 at 4:06 PM by tanguy92 | Created: Jul 27, 2015 at 1:52 AM by SonicVader

Import/Export NN relationship Error

When I click "Load Metadata" button, an eeror occured: " Object reference not set to an instance of an object." What is the problem here? Thanks, Hao Wu

Id #1119 | Release: None | Updated: Jul 29, 2015 at 4:07 PM by tanguy92 | Created: Jul 13, 2015 at 4:43 PM by haowu90

Iconator - Unable to load entities and images

I just downloaded Toolbox v1.2014.10.15. When I try to use the Iconator and "Load Entities and Images" I get the message "Error while loading CRM components: Object reference not set to an instanc...

Id #1112 | Release: None | Updated: Oct 17, 2014 at 5:19 PM by BillF | Created: Oct 17, 2014 at 5:15 PM by BillF

Issue connecting to IFD instance

Hello, Today I had an issue connecting to a CRM 2013 IFD implementation, receiving the error shown in the attachment. I can connect without issue to other IFD environments, as well as O365. The ...

Id #1109 | Release: None | Updated: Oct 16, 2014 at 3:21 PM by tanguy92 | Created: Oct 16, 2014 at 2:13 PM by chamberlainr

Error while transfering views: LogicalName is required when entity id is not specified

I have CRM2013 on premise. I just downloaded the Toolbox v1.2014.9.17 and trying to transfer a view. I tried it in a windows 8.1 and a windows server 2012 (not R2) I have selected the Source enviro...

Id #1099 | Release: None | Updated: Sep 24, 2014 at 3:01 PM by luanawickert | Created: Sep 24, 2014 at 2:06 PM by luanawickert

Translation tool

Hi, I have ms CrM 2011 in 3 langages, EN, FR and NL. The export of entity translation excel file is OK but even if I change one label in one cell in the frensh translation column the import do not ...

Id #1093 | Release: None | Updated: Sep 18, 2014 at 9:08 AM by tanguy92 | Created: Sep 18, 2014 at 2:39 AM by hicodePlex

Object reference not set to the instance of the object

So I am trying to login using my Windows credentials with definitely correct information. It says authentication failed, for whatever reason, and then when I click Get Orgs second time, it throws t...

Id #1090 | Release: None | Updated: Sep 11, 2014 at 8:34 PM by tanguy92 | Created: Sep 11, 2014 at 1:54 PM by ahmadpirani